christina_aguilera.jpg

Christina on pyöristynyt kauniisti raskauden jälkeen ja hänen päällään näkee hieman tulevaa kesämuotia ja kevätmuotia. Edelleen isot ja huomiota herättävät aurinkolasit ovat muodissa ja isoja sekä arvokkaita koruja tullaan näkemään.

joel_nicole.jpg

Nicole oli raskauden aikana uskomattoman hyvin voiva ja onnellinen, mutta nyt on ruvettu juoruaman, että Nicole alkaa palautumaan jo anorektisiinkin mittoihin. Toivottavasti Nicole ei ole ruvennut laihduttamaan! Nicole oli muutenkin laiha synnytyksen jälkeenkin. Se olisi somasti tehnyt Nicolesta hyvinvoivan. Joel, pidä huoli Nicolesta.

 

Tästä eteenpäin suuret kiitokset ilta-sanomille:

Jessica Simpson ja Hayden Panettiere pukivat pikkumustan. Blondit valitsivat paljetein koristellun mekon kuitenkin eri tilanteisiin. Simpson ei aina häikäise tyylillään mutta tällä kertaa hän osui nappiin. Blackwellin tyylittömimpien tähtien listallekin valittu laulaja-näyttelijä pukeutui kimaltelevaan pikkumustaan muotinäytöksen punaiselle matolle Los Angelesissa. Heroes-sarjan tähti Hayden Panettiere taas todisti, että pikkumusta toimii päivälläkin. Hän valitsi kimaltelevan mekon tehdessään tv-esiintymisiä New Yorkissa. Molemmat kaunottaret turvautuivat pelkistettyyn tyyliin, eivätkä yhdistäneet mekkoon asusteita tai voimakasta meikkiä. Vain korkeat korot somistavat eleganttia tyyliä - Jessicalla vaaleat ja Haydenilla pikimustat. Arkeen pukeutunut Hayden kantaa lisäksi mustaa yhteensopivaa käsilaukkua. Jessicalla taas kaikki kynnet on lakattu rohkeasti mustiksi.

Kumpi blondeista kantaa pikkumustansa paremmin teidän mielestänne?

AOP

Hups, asuni ei olekaan ainutlaatuinen! Toisinaan maailmantähtien yllä voi nähdä samanlaiset juhlamekot. Niin nytkin, kun näyttelijättäret Amanda Peet ja Gwyneth Paltrow tepastelivat tyylikkäinä pitkin punaisia mattoja.  Tänä vuonna 36 vuotta täyttävät tähtöset olivat pukeutuneet samanlaiseen, rinnuksista rypytettyyn v-aukkoiseen hennonvaaleaan juhlamekkoon. Pelkistetty tyyli viimeisteltiin vain mustilla kengillä. Laukkuja tai näyttäviä koruja ei tyyliniekoilla näy. Glamouria rakastava näyttelijä Amanda Peet, on esiintynyt muun muassa elokuvissa Koko potti, Identity sekä Syriana. Gwyneth Paltrow on esiintynyt useissa romanttisissa elokuvissa. Oscarin hän voitti näyttelijäsuorituksestaan elokuvassa Rakastunut Shakespeare.
Kumpi kantaa kolttuaan mielestäsi kauniimmin? Äänestä!